Ubytování ve městě Almodóvar del Campo

Město Almodóvar del Campo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Almodóvar del Campo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Almodóvar del Campo

Inés Casa Rural
Inés Casa Rural

9,1 / 10 (76 hodnocení)

Inés Casa Rural nabízí ubytování se společným salonkem a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají klimatizaci/topení, TV, balkon a/nebo terasu a posezení. Venkovský dům má venkovní bazén. Inés Casa Rural má sluneční terasu a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 38 km od města Ciudad Real.

Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites
Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites

9 / 10 (189 hodnocení)

Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites se nachází v Almodóvaru del Campo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Nabízí restauraci, bar a vířivku. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a organizace výletů. Některé pokoje mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a minibarem. Každé ráno se v hotelu podává kontinentální snídaně. Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites stojí 46 km od Puerta de Toledo a 45 km od muzea El Quijote.

Hotel Rural Sisapo
Hotel Rural Sisapo

9 / 10 (77 hodnocení)

Hotel Rural Sisapo se nachází v Almodóvar del Campo v regionu Castilla-La Mancha, 38 km od Ciudad Real. Nabízí bazén se slanou vodou a velkou terasu. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Všechny pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Standardem je vlastní koupelna. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a pěší turistiky. Na vlakové nádraží dojedete autem za 10 minut. Puertollano je vzdálené 6 km a Madrid 2 hodiny jízdy.