Ubytování ve městě Almorox

Město Almorox se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Almorox nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Almorox

La Casa OM
La Casa OM

9,2 / 10 (5 hodnocení)

La Casa OM se nachází v Almoroxu a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Vila má také posezení, pračku a 3 koupelny s fénem. Vila má terasu a dětské hřiště. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 115 km.

Hostal Royal Almorox
Hostal Royal Almorox

8,6 / 10 (247 hodnocení)

Hostal Royal Almorox se nachází ve městě Almorox a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a některé také terasu a jiné poskytují výhled na město. V Almoroxu a okolí se můžete věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 114 km.

Bar Posada Bemi
Bar Posada Bemi

7,1 / 10 (63 hodnocení)

Bar Posada Bemi se nachází v Almoroxu a nabízí sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají balkon. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. V baru Posada Bemi se podává kontinentální snídaně. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 114 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.