Ubytování ve městě Alovera

Město Alovera se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alovera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alovera

OTERO&ELMA
OTERO&ELMA

OTERO&ELMA se nachází v Alovera. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 6 ložnic, kuchyň a 4 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Madrid-Torrejón je to 24 km.

Pension San Marcos
Pension San Marcos

6,9 / 10 (163 hodnocení)

Pensión San Marcos se nachází ve městě Alovera a nabízí restauraci. Volný K dispozici je Wi-Fi. Pokoje mají TV a klimatizaci. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a ručníky. Pensión San Marcos má také bar. Na letiště Madrid-Barajas je to 30 km. Informace o okolí: (restaurace) je 50 metrů daleko, (cafebar) je 50 metrů daleko, Ahorra mas (všeobecné zásoby) je 100 metrů a Mercadona (obecné zásoby) je 100 metrů daleko. Součástí hotelu je bar/restaurace s denním manuálem. Podávají se zde snídaně, obědy a večeře. Informujte prosím Pensión San Marcos předem o předpokládaném čase příjezdu, aby bylo možné zajistit předání klíčů, protože penzion nemá recepci. Klíče si můžete vyzvednout v baru.