Ubytování ve městě Alpera

Město Alpera se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alpera nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alpera

Finca El Romeral
Finca El Romeral

9,2 / 10 (109 hodnocení)

Finca El Romeral se nachází ve městě Alpera, 25 km od Almansy, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmány jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Nechybí ani ručníky. Finca El Romeral má také sezónní venkovní bazén. Večeře je k dispozici na vyžádání. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně kanoistiky a pěší turistiky. Finca El Romeral stojí 36 km od Alcalá del Júcar a 43 km od Villeny. Alicante leží 140 km daleko a na letiště Valencia je to 85 km.

Casa la Peña
Casa la Peña

8,1 / 10 (108 hodnocení)

V ubytování Casa la Peña máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa la Peña se nachází v obci Alpera a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem a sprchou. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 81 km.

CASAS RURALES LA LAGUNA, ALPERA
CASAS RURALES LA LAGUNA, ALPERA

CASAS RURALES LA LAGUNA, ALPERA se nachází v Alpeře a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV a vlastní koupelnu s bidetem a sprchou. Standardem je také patio s výhledem do zahrady. Na letiště Albacete je to 77 km.