Ubytování ve městě Aniñon

Město Aniñon se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aniñon nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aniñon

Complejo Rural Lifara
Complejo Rural Lifara

8,5 / 10 (663 hodnocení)

V ubytování Complejo Rural Lifara máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Rurales La Fonda se nachází ve městě Aniñón, 15 minut jízdy od Calatayud. Nabízí moderní apartmány s bezplatným Wi-Fi a vlastním balkonem. Apartmány sídlí ve zrekonstruované budově ze 17. století. Všechny mají obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. V koupelně najdete fén. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Hotelová restaurace podává tradiční aragonská jídla a k dispozici jsou obědové balíčky. Na místě je také bar. Supermarket je vzdálen pouhých 300 metrů. Apartamentos Rurales La Fonda stojí hodinu jízdy od Zaragozy.

Hostel El Castillo
Hostel El Castillo

8,5 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Hostel El Castillo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal El Castillo se nachází ve městě Aniñon, 1 hodinu jízdy autem od Zaragozy, a nabízí bezplatné Wi-Fi a vlastní restauraci. Tento hostel nabízí posilovnu a sdílenou kuchyň. Klimatizované pokoje v tomto hostelu mají postel v 6lůžkovém nebo 10lůžkovém společném pokoji s výhledem na hory. Ve vlastní koupelně najdete 2 sprchy a fén. Ložní prádlo je zajištěno a ručníky jsou k dispozici za příplatek. V restauraci se podávají typické aragonské pokrmy a na místě je také bar. Společná kuchyň je vybavena varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí. Za příplatek je k dispozici také sauna. Hostal El Castillo stojí 200 metrů od obchodu s potravinami. Ubytování je vzdálené 15 minut jízdy od města Catalayud a 47 km od kláštera Piedra. Cervera de la Cañana je vzdálená 5 minut jízdy.