Ubytování ve městě Anserall

Město Anserall se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Anserall nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Anserall

El racó a Anserall. A 8km Andorra.
El racó a Anserall. A 8km Andorra.

9,4 / 10 (99 hodnocení)

V ubytování El racó a Anserall. A 8km Andorra. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El racó a Anserall se může pochlubit výhledem na hory. 8 km Andorra. Ubytování s balkonem a kávovarem, asi 21 km od Naturlandie. Nabízí přímý přístup na sjezdovku, výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. El racó a Anserall stojí 27 km od svatyně Meritxell. 8 km Andorra., zatímco Estadi Comunal de Aixovall je 17 km daleko. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 7 km.

Masia d'en Valentí
Masia d'en Valentí

9,2 / 10 (338 hodnocení)

Nabízí krásné prostředí v Anserallu, v údolí Valls de Valira, Masia d'en Valentí má atraktivní pokoje s výhledem na hory. Masia má světlé pokoje. d'en Valentí má rustikální interiér s trámovými stropy a odhalenými kamennými zdmi. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a koupelna s hydromasážní vanou. Hotel stojí 5 km od měst La Seu d'Urgell a Andorra. Přírodní rezervace Cadí-Moixeró je vzdálená 50 minut jízdy.

Paller Cal Melsio
Paller Cal Melsio

8,9 / 10 (305 hodnocení)

Paller Cal Melsio se nachází v katalánských Pyrenejích a nabízí apartmány v rustikálním domě. Nachází se v malé vesnici Anserall, 2 km od La Seu d'Urgell. Všechny vytápěné apartmány mají odhalené kamenné zdi a obývací pokoj s posezením a TV. Kuchyň je vybavena sklokeramickou varnou deskou, troubou a mikrovlnnou troubou. V koupelně je vana nebo sprcha. Paller Cal Melsio nabízí společnou zahradu a gril. V La Seu D'Urgell najdete mnoho barů, restaurací a supermarketů. Hranice s Andorrou je vzdálená pouhých 8 km a do lyžařských středisek dojedete za 30 minut. Přírodní rezervace Alt Pirineu a Cadí-Moixeró se nachází 20 km od apartmánů.

Allotjament Rural Cal Miquel
Allotjament Rural Cal Miquel

8,5 / 10 (263 hodnocení)

V ubytování Allotjament Rural Cal Miquel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural Cal Miquel v horském stylu se nachází jen 2 km od La Seu d'Urgell a nabízí rustikální, dobře vybavené apartmány a okouzlující pokoje. Má vlastní farmu, restauraci a bezplatné Wi-Fi. Hotel Rural Cal Miquel sídlí ve zrekonstruovaném venkovském domě a nabízí vytápěné ubytování s původními prvky, jako jsou kamenné zdi, v kombinaci s moderním zařízením. Apartmány mají kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí, troubou, toustovačem, kávovarem a plynovým sporákem. K dispozici je také jídelní kout a obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Hosté hotelu Cal Miquel mohou relaxovat v salonku a na terase s výhledem na hory. Sjezdovky Andorry jsou vzdálené přibližně 25 km a do měst La Molina a Masella dojedete autem za hodinu. K dispozici je také lyžárna. Okolní provincie Alt Urgell je ideální pro pěší turistiku a rybaření. Přírodní rezervace Cadí-Moixeró je vzdálená 12 km.