Ubytování ve městě Arbuniel

Město Arbuniel se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arbuniel nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arbuniel

Las Aguas del Arbuniel con Pista de Pádel
Las Aguas del Arbuniel con Pista de Pádel

9,7 / 10 (31 hodnocení)

Las Aguas del Arbuniel con Pista de Pádel se nachází 38 km od vlakového nádraží Jaén a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Las Aguas del Arbuniel con Pista de Pádel má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Každé ráno se podává kontinentální nebo bezlepková snídaně formou bufetu. K dispozici je také terasa. Las Aguas del Arbuniel con Pista de Pádel stojí 39 km od muzea provincie Jaén a 40 km od katedrály Jaén. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 81 km.

Casa El Forestal
Casa El Forestal

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Casa El Forestal se nachází asi 37 km od vlakového nádraží Jaén a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento prázdninový dům nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa El Forestal stojí 38 km od muzea provincie Jaén a 39 km od katedrály Jaén. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 81 km.

La Ventilla
La Ventilla

9,1 / 10 (12 hodnocení)

La Ventilla se nachází v Arbunielu a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. Nechybí ani toustovač a kávovar. Hosté ubytování La Ventilla mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 38 km od vlakového nádraží Jaén a muzea provincie Jaén. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 81 km.

Manuel de La Capilla
Manuel de La Capilla

9 / 10 (161 hodnocení)

V ubytování Manuel de La Capilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Manuel de La Capilla se nachází v Arbunielu, 38 km od vlakového nádraží Jaén a muzea provincie Jaén. Nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Pokoje jsou vybavené psacím stolem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Manuel de La Capilla poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Manuel de La Capilla provozuje restauraci, která podává středomořskou, španělskou a steakovou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Katedrála Jaén je vzdálená 39 km. Manuel de La Capilla stojí 81 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen. Za příplatek je k dispozici doprava na letiště.

Apartamentos Rurales Labrador
Apartamentos Rurales Labrador

7 / 10 (62 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Rurales Labrador máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Rurales Labrador se nachází v Arbunielu. Nabízí apartmány se 2 ložnicemi, společný gril a bazén. Všechny apartmány jsou klimatizované a mají 2 ložnice, jídelní kout a posezení s TV. K dispozici je také kuchyň s myčkou, sporákem, mikrovlnnou troubou a lednicí. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory nebo bazén. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Apartamentos Rurales Labrador nabízí také společné posezení s krbem a zahradu. Apartamentos Rurales Labrador stojí 45 km od Úbedy a 35 km od Jaénu. Na letiště Federico García Lorca je to 53 km.