Ubytování v regionu Arcabell

V regionu Arcabell nabízíme celkem 2 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Arcabell 0 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Další ubytování v oblasti Arcabell

CAL GERARD - ARCAVELL
CAL GERARD - ARCAVELL

9,5 / 10 (52 hodnocení)

Tradiční horská chata CAL GERARD - ARCAVELL se nachází v Arcabellu a nabízí ústřední topení. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, obývací pokoj s krbem a TV s plochou obrazovkou. Ubytování má plně vybavenou kuchyň s kávovarem Nespresso. K dispozici je venkovní gril s ohnivým dřevem a úschovna v suterénu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 4 km od hranice s Andorrou a 43 km od Pas de la Casa.

Cal Pintor
Cal Pintor

9,1 / 10 (30 hodnocení)

Cal Pintor se nachází v Arcabellu a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Ubytování je vzdálené 19 km od Naturlandie a má bar. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Cal Pintor stojí 26 km od svatyně Meritxell a 15 km od Estadi Comunal de Aixovall. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 18 km.