Ubytování ve městě Árchez

Město Árchez se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Árchez nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Árchez

Nice Home In rchez With 4 Bedrooms, Jacuzzi And Wifi
Nice Home In rchez With 4 Bedrooms, Jacuzzi And Wifi

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in rchez with 4 Bedrooms, Jacuzzi and Outdoor swimming pool is located in Árchez. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 3 koupelny se sprchou. Na letiště Malaga je to 68 km.

Casa Eve - Beautiful Villa & Pool to Yourself.
Casa Eve - Beautiful Villa & Pool to Yourself.

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Eve - Krásná vila s bazénem pro sebe. Nabízí venkovní bazén, zahradu a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Klimatizovaná vila má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je kabelová TV s plochou obrazovkou, Blu-ray a DVD přehrávač a CD přehrávač. K dispozici je také gril. Na letiště Malaga je to 66 km.

Casa El Refugio de Árchez by Ruralidays
Casa El Refugio de Árchez by Ruralidays

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa El Refugio de Árchez by Ruralidays se nachází ve městě Árchez a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a gril. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Na letiště Malaga je to 65 km.

Villa Paloma
Villa Paloma

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Villa Paloma se nachází v Árchezu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná chata má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Malaga je to 67 km.

Alojamiento Rural Tetuán
Alojamiento Rural Tetuán

9,3 / 10 (85 hodnocení)

Habitación Rural Tetuán se nachází v Árchezu v Andalusii a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmány jsou vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří anglicky, francouzsky a španělsky. Habitación Rural Tetuán stojí 29 km od města Nerja a 50 km od města Almuñécar. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 44 km.

B&B Villa Archez
B&B Villa Archez

9,3 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování B&B Villa Archez máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. B&B Villa Archez se nachází v Árchezu a nabízí zahradu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Pokoje v tomto bed and breakfast jsou vybavené rychlovarnou konvicí. Pokoje mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a některé také balkon. Nabízí sladkovodní venkovní bazén a každodenní snídani formou bufetu. B&B Villa Archez stojí 56,8 km od Málagy a 37,4 km od města Nerja. Na letiště Malaga je to 70,4 km.

Casa La Lomilla Canillas de Albaida by Ruralidays
Casa La Lomilla Canillas de Albaida by Ruralidays

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa La Lomilla Canillas de Albaida by Ruralidays se nachází ve městě Árchez a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Na letiště Malaga je to 65 km.

Cheerful one bedroom townhouse with patio Archez
Cheerful one bedroom townhouse with patio Archez

8,9 / 10 (14 hodnocení)

Cheerful one bedroom townhouse with patio Archez se nachází v Árchezu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Malaga je to 64 km.

Villa Rosa de Cómpeta Canillas de Albaida by Ruralidays
Villa Rosa de Cómpeta Canillas de Albaida by Ruralidays

8 / 10 (17 hodnocení)

Villa Rosa de Cómpeta Canillas de Albaida by Ruralidays se nachází ve městě Árchez a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Villa Rosa de Cómpeta Canillas de Albaida by Ruralidays stojí 65 km od letiště Malaga.

Stunning Cottage with Pool Terrace Garden Sun loungers
Stunning Cottage with Pool Terrace Garden Sun loungers

8 / 10 (1 hodnocení)

Stunning Cottage with Pool Terrace Garden lehátka se nachází v Árchezu a nabízí soukromý bazén. Tento prázdninový dům nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také venkovní bazén. Na letiště Malaga je to 64 km.

Entre montañas
Entre montañas

Entre montañas se nachází v Árchezu v Andalusii a nabízí balkon. Nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Chata má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na letiště Malaga je to 65 km.

Villa Entremontañas Árchez by Ruralidays
Villa Entremontañas Árchez by Ruralidays

Villa Entremontañas Árchez by Ruralidays se nachází ve městě Árchez a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Tento prázdninový dům má zahradu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na letiště Malaga je to 65 km.

Villa Cinco Soles Árchez by Ruralidays
Villa Cinco Soles Árchez by Ruralidays

Villa Cinco Soles Árchez by Ruralidays se nachází v obci Árchez, 47 km od vyhlídky Gibralfaro a 48 km od parku Malaga. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 48 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Villa Cinco Soles Árchez by Ruralidays stojí 61 km od letiště Malaga.

Amazing Home In rchez With Outdoor Swimming Pool, Private Swimming Pool And 3 Bedrooms
Amazing Home In rchez With Outdoor Swimming Pool, Private Swimming Pool And 3 Bedrooms

2 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Amazing Home se nachází v Árchezu, 10 km od Zadaru. Private Swimming Pool And 3 Bedrooms se nachází ve městě rchez a nabízí ubytování s Wi-Fi zdarma a soukromým bazénem. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Na letiště Malaga je to 65 km.

Stunning home in Cmpeta with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Cmpeta with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

1 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Cmpeta with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool se nachází v Árchezu, 48 km od vyhlídky Gibralfaro a parku Malaga. Nabízí výhled na hory. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 3 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 48 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Stunning home in Cmpeta with 4 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool je vzdálený 63 km od letiště Malaga.