Ubytování ve městě Arcos

Město Arcos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arcos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arcos

Molino De La Vega
Molino De La Vega

9,3 / 10 (151 hodnocení)

Molino De La Vega se nachází 1 km od města Arcos, jen 10 minut jízdy od Burgosu. Nabízí zahradu, kulečník a malou knihovnu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje jsou vytápěné a mají posezení s pohovkou a psacím stolem. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Večeře jsou k dispozici na vyžádání 1 den předem. K dispozici je také sdílený lounge s hernou a krbem. Bilbao je vzdáleno 1,5 hodiny jízdy autem a Montes Obarenes...Přírodní rezervace San Zadornil je vzdálená 45 minut jízdy.

Arcojalon
Arcojalon

6,8 / 10 (478 hodnocení)

V ubytování Arcojalon máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Arcojalon se nachází 4 km od města Arcos de Jalon, na dálnici A-2, na půli cesty mezi Madridem a Zaragozou. Nabízí bezplatné parkování, Wi-Fi zdarma a nepřetržitě otevřenou kavárnu. Arcojalon má klimatizované pokoje s TV s plochou obrazovkou a některé s kabelovou TV. Pokoje jsou vytápěné a mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Arcojalon má vlastní obchod se suvenýry a bankomat. K dispozici je bar, nápojové automaty a gril. Okolní krajina je oblíbená pro lov a rybaření. Můžete se také věnovat pěší turistice nebo navštívit cisternový klášter Santa Maria de Huerta, který je vzdálený 10 km.

Casa el Tejar - Apartamento céntrico y acogedor
Casa el Tejar - Apartamento céntrico y acogedor

5,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa el Tejar - Apartamento céntrico y acogedor se nachází ve městě Arcos de Jalón. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Madrid-Torrejón je vzdálené 140 km.