Ubytování ve městě Arguayo

Město Arguayo se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arguayo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arguayo

Casa Jashmine
Casa Jashmine

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Casa Jashmine se nachází v Arguaji, pouhých 15 km od Los Gigantes, a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od aquaparku Aqualand a 42 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 44 km.

Casa Jacinto
Casa Jacinto

8,9 / 10 (23 hodnocení)

Casa Jacinto se nachází asi 15 km od Los Gigantes a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a kávovarem. Nabízí gril, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od aquaparku Aqualand a 42 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 44 km.