Ubytování ve městě Arico el Nuevo

Město Arico el Nuevo se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arico el Nuevo nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arico el Nuevo

Ecohotel El Agua
Ecohotel El Agua

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Ecohotel El Agua se nachází v obci Arico el Nuevo, pouhých 32 km od golfového hřiště Golf del Sur, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Stojí 42 km od aquaparku Aqualand a poskytuje pokojovou službu. Vila má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 1 koupelnu s vířivkou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani kabelová TV. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, à la carte a italská. Vila stojí 41 km od golfového hřiště Las Americas a 42 km od Siam Parku. Ecohotel El Agua je vzdálený 26 km od letiště Tenerife South a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

El Sitio de la Casa
El Sitio de la Casa

9,5 / 10 (109 hodnocení)

El Sitio de la Casa se nachází v obci Arico el Nuevo, 32 km od golfového hřiště Golf del Sur a 43 km od aquaparku Aqualand. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Country house leží 42 km od golfového hřiště Las Americas i od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 26 km.

Apartament in arico
Apartament in arico

9,3 / 10 (62 hodnocení)

Apartament in arico se nachází 32 km od golfového hřiště Golf del Sur a nabízí zahradu, gril a sdílenou kuchyň. Wi-Fi je dostupné zdarma. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, minibar, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Apartmán in arico je vzdálený 42 km od aquaparku Aqualand a 41 km od golfového hřiště Las Americas. Na letiště Tenerife Jih je to 26 km.

Live Arico Lagar
Live Arico Lagar

8,6 / 10 (56 hodnocení)

V ubytování Live Arico Lagar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Live Arico Lagar se nachází asi 32 km od golfového hřiště Golf del Sur a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na bazén. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům je vzdálený 42 km od aquaparku Aqualand a 41 km od golfového hřiště Las Americas. Na letiště Tenerife Jih je to 26 km.

Live Arico Casa Abuela
Live Arico Casa Abuela

8,5 / 10 (31 hodnocení)

V ubytování Live Arico Casa Abuela máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Live Arico Casa Abuela se nachází v obci Arico el Nuevo a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 41 km od Los Cristianos. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu s vířivkou. K dispozici je také vířivka. Live Arico Casa Abuela stojí 48 km od Santa Cruz de Tenerife a 42 km od Playa de las Americas. Na letiště Tenerife Sur je to 17 km.

HomeForGuest Apto 20 PASOS DEL MAR, EL PORIS CON VISTA MAR
HomeForGuest Apto 20 PASOS DEL MAR, EL PORIS CON VISTA MAR

8 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování HomeForGuest Apto 20 PASOS DEL MAR, EL PORIS CON VISTA MAR máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HomeForGuest Apto 20 PASOS DEL MAR, EL PORIS CON VISTA MAR se nachází v Arico el Nuevo, 100 metrů od pláže Porís de Abona, 1,4 km od pláže El Poris a 2,9 km od pláže Cueva de la Arena. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Apartmán je vzdálený 27 km od golfového hřiště Golf del Sur a 37 km od aquaparku Aqualand. HomeForGuest Apto 20 PASOS DEL MAR, EL PORIS CON VISTA MAR stojí 21 km od letiště Tenerife South. Za příplatek je k dispozici doprava na letiště.

Arenas del Porís
Arenas del Porís

8 / 10 (1 hodnocení)

Arenas del Porís se nachází v obci Arico el Nuevo, pouhých 500 metrů od pláže Porís de Abona, a nabízí ubytování u pláže s bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 2,4 km od pláže El Poris a 2,9 km od pláže El Bonito. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 27 km od golfového hřiště Golf del Sur a 37 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 20 km.

VILLA DUQUE PORIS DE ABONa
VILLA DUQUE PORIS DE ABONa

6,5 / 10 (4 hodnocení)

VILLA DUQUE PORIS DE ABONa se nachází v obci Arico el Nuevo a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén, zahradu a výhled na město. Stojí jen pár kroků od pláže Porís de Abona a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. VILLA DUQUE PORIS DE ABONa stojí 1,6 km od pláže El Poris a 2,8 km od pláže El Bonito. Na letiště Tenerife Jih je to 21 km.

HomeForGuest NextDoor Oasis ocean front, terrace, natural pool
HomeForGuest NextDoor Oasis ocean front, terrace, natural pool

6,3 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování HomeForGuest NextDoor Oasis ocean front, terrace, natural pool máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HomeForGuest NextDoor Oasis Ocean Front se nachází 2,5 km od pláže El Poris a 2,9 km od pláže El Bonito. Nabízí terasu, přírodní bazén, bezplatné Wi-Fi a terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. HomeForGuest zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. NextDoor Oasis u oceánu, terasa, přírodní bazén. Ubytování je vzdálené 26 km od golfového hřiště Golf del Sur a 37 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife South je to 20 km. NextDoor Oasis u oceánu, terasa, přírodní bazén a hotel nabízí placenou dopravu na letiště.

Enticing holiday home in Arico El Nuevo with outdoor pool
Enticing holiday home in Arico El Nuevo with outdoor pool

Enticing holiday home in Arico El Nuevo se nachází v Arico el Nuevo, 32 km od golfového hřiště Golf del Sur, 42 km od aquaparku Aqualand a 41 km od golfového hřiště Golf Las Americas. Nabízí venkovní bazén, zahradu a gril. Ke kongresovému centru Piramide de Arona je to 43 km. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Enticing holiday home in Arico El Nuevo with outdoor pool stojí 42 km od Siam Parku a 43 km od Museo militar regional de Canarias. Na letiště Tenerife Jih je to 26 km.