Ubytování ve městě Armiello

Město Armiello se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Armiello nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Armiello

Casa Fortuna
Casa Fortuna

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Fortuna se nachází v obci Armiello v Asturii a nabízí balkon a výhled do zahrady. Tento apartmán se nachází 33 km od státní pokladny Asturias a radnice v Oviedu. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 33 km od náměstí Plaza de España a náměstí Plaza de la Constitución. Na letiště Asturias je to 79 km.

4 bedrooms house with balcony and wifi at Mieres del Camino
4 bedrooms house with balcony and wifi at Mieres del Camino

4 bedrooms house with balcony and wifi at Mieres se nachází v obci Armiello, 31 km od náměstí Plaza de España, náměstí Plaza de la Constitución a univerzity Llamaquique. del Camino nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 31 km od státní pokladny Asturias Social Security Office. Nabízí gril. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Prázdninový dům stojí 31 km od radnice a náměstí Fontán. Na letiště Asturias je to 77 km.