Ubytování ve městě Arróniz

Město Arróniz se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arróniz nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arróniz

Arkupe Etxea
Arkupe Etxea

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Arkupe Etxea se nachází 39 km od konferenčního centra Riojaforum a nabízí výhled na město, sezónní venkovní bazén, zahradu a gril. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento venkovský dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. K dispozici je sluneční terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 38 km.

Greta Etxea
Greta Etxea

9 / 10 (22 hodnocení)

Greta Etxea se nachází v Arrónizu a nabízí bar, lounge a terasu. 41 km od Laguardie. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. V okolí se můžete věnovat cyklistice a rybaření. Prázdninový dům stojí 45 km od Pamplony a 32 km od města Logroño. Na letiště Agoncillo je to 24 km.

Pensión Arroniz
Pensión Arroniz

7,5 / 10 (11 hodnocení)

Pensión Arroniz se nachází v historickém centru města Arróniz. Penzion nabízí klimatizované pokoje s vlastní nebo sdílenou koupelnou. Pensión Arroniz poskytuje ubytování v jednoduše zařízených pokojích s topením a v některých případech také s TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pokoje s vlastní koupelnou mají bezplatné Wi-Fi. V okruhu 5 minut chůze najdete mnoho barů, restaurací a obchodů. Penzion stojí 200 metrů od veřejného sportovního centra s bazénem. Závodní okruh Los Arcos je vzdálený 10 km. Arróniz nabízí snadný přístup k dálnici A-12. Pamplona a Logroño jsou vzdálené 30 minut jízdy.

Ana Apartamento Turístico
Ana Apartamento Turístico

Ana Apartamento Turístico nabízí ubytování s balkonem a výhledem na město, asi 39 km od konferenčního centra Riojaforum. Nabízí terasu, kulečník, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce je k dispozici 24 hodin denně. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 38 km.