Ubytování ve městě Arroyo del Ojanco

Město Arroyo del Ojanco se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arroyo del Ojanco nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arroyo del Ojanco

Apartamentos Turísticos La Teja
Apartamentos Turísticos La Teja

9,4 / 10 (89 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Turísticos La Teja máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Turísticos La Teja se nachází v Arroyo del Ojanco a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na hory. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Albacete je to 146 km.

Complejo La Veguilla
Complejo La Veguilla

8,6 / 10 (85 hodnocení)

Tento zrekonstruovaný statek z počátku 20. století má sezónní venkovní bazén. Nachází se v olivových hájích v Sierras de Cazorla Segura. y las Villas Nature ReserveNabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Komplex Complejo La Veguilla leží 6 km od Beas de Segura. Letiště Cornicabral je vzdálené jen 2 km a nabízí možnost přistání lehkých letadel v hangáru. Rustikální klimatizované pokoje mají dřevěné trámy a dlážděné podlahy. Ve všech je TV a topení. Ve vlastní koupelně najdete fén a sprchu. La Veguilla má bar, restauraci a gril. K dispozici je pokojová služba, obědové balíčky a speciální dietní menu. Na místě je velké dětské hřiště a personál turistických informací pro vás zajistí pronájem jízdních kol a paragliding. Kyvadlová doprava na letiště je k dispozici za příplatek.