Ubytování ve městě Artajona

Město Artajona se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Artajona nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Artajona

Casa Janices
Casa Janices

9,8 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Casa Janices máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Janices se nachází v Artajoně, 38 km od Pamplonské katedrály, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Janices stojí 30 km od Navarry Areny a 32 km od náměstí Plaza del Castillo. Na letiště Pamplona je to 25 km.

El Diezmo
El Diezmo

9,4 / 10 (19 hodnocení)

Prázdninový dům El Diezmo se nachází v obci Artajona, 27 km od Pamplony. 15 km od Olite. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. El Diezmo stojí 24 km od Estelly a 35 km od Los Arcos. Na letiště Pamplona je to 22 km.

Medieval house near Pamplona
Medieval house near Pamplona

9 / 10 (1 hodnocení)

Medieval house near Pamplona se nachází v Artajoně, pouhých 35 km od Pamplonské katedrály, a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Medieval house near Pamplona stojí 30 km od Navarry Areny a 32 km od Navarrské veřejné univerzity. Na letiště Pamplona je to 25 km.