Ubytování ve městě Artedo

Město Artedo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Artedo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Artedo

Pensión Casa Miguel
Pensión Casa Miguel

8,7 / 10 (559 hodnocení)

Pensión Casa Miguel se nachází na pláži v Artedu, jen pár kroků od pláže Concha de Artedo a 2,2 km od pláže Playa de Castro. Penzion má terasu s výhledem na moře, restauraci a bar. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají minibar. Pensión Casa Miguel podává kontinentální nebo bezlepkovou snídani. V Artedu a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Pensión Casa Miguel stojí 21 km od letiště Asturias.

Apartamentos Bellavista
Apartamentos Bellavista

7,1 / 10 (33 hodnocení)

Apartamentos Bellavista nabízí nádherný výhled na pláž Concha de Artedo, která je vzdálená 400 metrů nebo 4 minuty jízdy z kopce. Do centra Cudillera dojedete autem za 10 minut. Všechna studia a apartmány mají topení, výhled na moře a apartmány mají balkon. Oba mají obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV. Nechybí ani vlastní koupelna s vanou. V kuchyni nebo kuchyňském koutu je lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Apartmány mají také pračku. K dispozici jsou turistické informace a v okolí najdete restaurace. Snadno se odtud dostanete na dálnici A8 a do Avilésu dojedete za 30 minut.