Ubytování ve městě Asque

Město Asque se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Asque nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Asque

Apartamentos Casa Sanz
Apartamentos Casa Sanz

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Apartamentos Casa Sanz se nachází v obci Asque v přírodní rezervaci Sierra y los Cañones de Guara, uprostřed zelených zahrad s krytým bazénem, grilem a sluneční terasou. Každý rustikální, vytápěný apartmán má bezplatné Wi-Fi a obývací pokoj s jídelnou a TV. Kuchyňský kout je vybaven troubou, elektrickým sporákem a lednicí. Všechny mají vlastní zařízenou terasu s výhledem do krajiny. Město Alquézar s několika restauracemi je vzdálené 16 km. Apartmány Casa Sanz jsou vzdálené 25 minut jízdy od města Barbastro s řadou restaurací a obchodů. Do Zaragozy dojedete za 1,5 hodiny po dálnici A23. Casa Sanz poskytuje neplacené soukromé parkoviště.

Apartamentos la Jayma del Arte
Apartamentos la Jayma del Arte

8,4 / 10 (198 hodnocení)

Apartamentos la Jayma del Arte se nachází v Asque, v srdci pohoří Sierra de Guara a je obklopen vodopády a řekami. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a celoroční venkovní bazén. Nabízí restauraci, relaxační prostor, terasu a zahradu. Na místě je neplacené parkoviště. Některé apartmány mají posezení a/nebo terasu. V některých je také kuchyň. Na místě je restaurace. K dispozici jsou také obědové balíčky. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně canyoningu, jízdy na koni a cyklistiky. Jeskynní malby jsou vzdálené 3 km a vinařská stezka Somontano 12 km. Apartamentos la Jayma del Arte stojí 40 km od města Aínsa a 15 km od města Alquezar.

Casa Maza
Casa Maza

8,2 / 10 (111 hodnocení)

Casa Maza se nachází v Asque a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi, zahradu a sdílený lounge. Ve venkovském domě najdete restauraci, která podává španělskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, bezmléčná a bezlepková jídla. Casa Maza má také terasu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 107 km.