Ubytování ve městě Atajate

Město Atajate se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Atajate nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Atajate

Casa Rural Bajadilla 5
Casa Rural Bajadilla 5

10 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Bajadilla 5 se nachází v Atajate a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Iglesia de Santa María Venkovský dům stojí 17 km od la Mayor a 18 km od náměstí Plaza de Espana. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 86 km.

Casa Rural La Maestra
Casa Rural La Maestra

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural La Maestra se nachází v Atajate, 17 km od města Iglesia de Santa María la Mayor, 18 km od náměstí Plaza de Espana a třídy Tajo lemované stromy, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 20 km od Cueva del Gato a 50 km od golfového hřiště Estepona. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 86 km.

La Casita de Atajate
La Casita de Atajate

9,6 / 10 (9 hodnocení)

La Casita de Atajate se nachází asi 17 km od města Iglesia de Santa María la Mayor a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s terasou. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům je vzdálený 18 km od náměstí Plaza de Espana a třídy Tajo lemované stromy. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 86 km.

RESTAURANTE HOSTAL EL PAISAJE
RESTAURANTE HOSTAL EL PAISAJE

8 / 10 (44 hodnocení)

RESTAURANTE HOSTAL EL PAISAJE se nachází v Atajate, 18 km od města Iglesia de Santa María la Mayor. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Na náměstí Plaza de Espana je to 18 km. Hotel je nekuřácký a stojí 18 km od stromy lemované třídy Tajo. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. RESTAURANTE HOSTAL EL PAISAJE poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává à la carte a kontinentální snídaně. Hosté RESTAURANTE HOSTAL EL PAISAJE se mohou v Atajate a okolí věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky. Hotel stojí 19 km od Cueva del Gato a 49 km od golfového hřiště Estepona. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 86 km.