Ubytování ve městě Avileses

Město Avileses se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Avileses nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Avileses

Villa Misa
Villa Misa

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Misa se nachází v Avileses, 39 km od golfového hřiště Las Colinas a 45 km od klubu La Manga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila je vzdálená 16 km od golfového rezortu Mar Menor a 32 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Villa Misa stojí 23 km od mezinárodního letiště Region de Murcia.

Villa Tranquilidad
Villa Tranquilidad

7 / 10 (1 hodnocení)

Villa Tranquilidad se nachází v Avileses, 38 km od golfového hřiště Las Colinas a 45 km od klubu La Manga. Nabízí terasu a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila je vzdálená 16 km od golfového rezortu Mar Menor a 32 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Villa Tranquilidad stojí 23 km od mezinárodního letiště Region de Murcia.

Casa de campo con encanto y estilo cortijo andaluz
Casa de campo con encanto y estilo cortijo andaluz

5,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa de campo con encanto y estilo cortijo andaluz se nachází v Avileses a nabízí ubytování se soukromým bazénem. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem do zahrady má 8 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 7 koupelen s bidetem. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, rybařit nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa de campo con encanto y estilo cortijo andaluz stojí 38 km od golfového hřiště Las Colinas a 45 km od klubu La Manga. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 22 km.

Bonita
Bonita

1 / 10 (1 hodnocení)

Bonita se nachází 39 km od golfového hřiště Las Colinas a 45 km od klubu La Manga a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila je vzdálená 16 km od golfového rezortu Mar Menor a 32 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 23 km.

Villa Catalina - A Murcia Holiday Rentals Property
Villa Catalina - A Murcia Holiday Rentals Property

Villa Catalina - A Murcia Holiday Rentals Property se nachází v Avileses, 39 km od golfového hřiště Las Colinas a 46 km od klubu La Manga. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vila je vzdálená 16 km od golfového rezortu Mar Menor a 32 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Villa Catalina - A Murcia Holiday Rentals Property stojí 23 km od mezinárodního letiště Region de Murcia.