Ubytování ve městě Babilafuente

Město Babilafuente se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Babilafuente nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Babilafuente

Lexury Suite Acqua
Lexury Suite Acqua

9,4 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Lexury Suite Acqua máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Lexury Suite Acqua se nachází v Babilafuente a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 26 km od muzea Historia de la Automoción a 27 km od Univerzity Pontificial v Salamance. Apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a klimatizaci. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Lexury Suite Acqua nabízí řadu wellness zařízení včetně krytého bazénu a vířivky. Ubytování je vzdálené 27 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a 28 km od univerzity Salamanca. Lexury Suite Acqua leží 10 km od letiště Salamanca.

Casa de pueblo
Casa de pueblo

9,4 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Casa de pueblo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa de pueblo se nachází v Babilafuente, 27 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca, 28 km od univerzity v Salamance a 26 km od muzea Historia de la Automoción. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s myčkou nádobí, pračku a 2 koupelny s fénem. Nechybí ani TV. Casa de pueblo stojí 27 km od Univerzity Pontificial v Salamance a 28 km od muzea Art Deco & Art Nouveau. Na letiště Salamanca je to 10 km.

Love in the Loft
Love in the Loft

9 / 10 (105 hodnocení)

V ubytování Love in the Loft máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Love in the Loft se nachází ve městě Babilafuente v Kastilii a Leonu, 20 km od Salamanky. Hosté mohou využívat zařízenou terasu s výhledem a sluneční terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má jídelní část a kuchyňský kout. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Love in the Loft má také vířivku. Love in the Loft stojí 50 km od Ledesmy a 21 km od Peñaranda de Bracamonte.

Suite del Pecado
Suite del Pecado

9 / 10 (100 hodnocení)

V ubytování Suite del Pecado máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Suite del Pecado se nachází 27 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a 28 km od univerzity v Salamance. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. K dispozici je také patio. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici a 1 koupelnu se sprchou, vířivkou a toaletními potřebami zdarma. Kuchyň je vybavená lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Suite del Pecado má také vířivku. Ubytování je vzdálené 26 km od muzea Historia de la Automoción a 27 km od Univerzity Pontificial v Salamance. Letiště Salamanca je vzdálené 10 km.

Suite del Amore
Suite del Amore

8,7 / 10 (50 hodnocení)

V ubytování Suite del Amore máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Suite del Amore nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Babilafuente. 20 km od Salamanky. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má jídelní kout a kuchyň se sporákem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Za příplatek je k dispozici vířivka. Suite del Amore stojí 50 km od Ledesmy a 21 km od Peñaranda de Bracamonte.

Casa Spa El Capricho de Miguel
Casa Spa El Capricho de Miguel

8,5 / 10 (117 hodnocení)

V ubytování Casa Spa El Capricho de Miguel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Spa El Capricho de Miguel se nachází v Babilafuente, 20 km od Salamanky, a nabízí zahradu a gril. Ledesma je 50 km daleko. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny apartmány mají terasu, posezení a jídelní kout. Některé apartmány mají TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač. Ve všech je kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří lednice a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Nechybí ani ručníky. Casa Spa El Capricho de Miguel má také wellness centrum. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika, přičemž jízdní kola si lze zdarma půjčit přímo na místě. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně rybaření a kanoistiky. Holiday home Casa Spa El Capricho de Miguel stojí 21 km od města Peñaranda de Bracamonte.

Junior Suites con Jacuzzi
Junior Suites con Jacuzzi

8,4 / 10 (274 hodnocení)

V ubytování Junior Suites con Jacuzzi máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Junior Suites con Jacuzzi se nachází v Babilafuente, 27 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a 28 km od univerzity Salamanca. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a vířivkou. K dispozici je také vířivka a vířivka. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu se sprchou, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a lednici. K dispozici je také mikrovlnná trouba a kávovar. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Junior Suites con Jacuzzi stojí 26 km od muzea Historia de la Automoción a 27 km od Univerzity Pontificial v Salamance. Na letiště Salamanca je to 10 km.