Ubytování ve městě Bacáicoa

Město Bacáicoa se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bacáicoa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bacáicoa

Angoiko Etxea
Angoiko Etxea

9,6 / 10 (24 hodnocení)

Ruralgest Angoike Etxea se nachází v malé vesnici Bakaiku, 600 metrů od řeky Arakil a 5 minut pěšky od vlakového nádraží Bakaiku. Nabízí zahradu a neplacené parkoviště. Tento 3podlaží dům má topení, prostorné posezení a jídelní kout s krbem, jídelním stolem, TV a pohovkou a řadu balkonů s výhledem na okolní hory. V kuchyni najdete pračku, troubu a mikrovlnnou troubu. K dispozici jsou 2 ložnice s manželskou postelí a 3 ložnice se 2 samostatnými postelemi. V koupelně je vana a k dispozici jsou ručníky a povlečení. Ubytování je vzdálené 3 km od supermarketů a restaurací a 22 minut autem od přírodní rezervace Urbasa y Andía. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří turistika, cyklistika a jízda na koni.

Kampaoh Sierra de Urbasa
Kampaoh Sierra de Urbasa

7,2 / 10 (39 hodnocení)

Kampaoh Sierra de Urbasa se nachází v obci Bacáicoa, 47 km od Pamplonské katedrály a 45 km od vlakového nádraží Pamplona. Nabízí zahradu, restauraci a bar. V luxusním stanu je k dispozici dětské hřiště. Kampaoh Sierra de Urbasa stojí 47 km od parku Ciudadela a kongresového centra Baluarte. Na letiště Pamplona je to 52 km.