Ubytování ve městě Balsareny

Město Balsareny se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Balsareny nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Balsareny

Pretty Mansion in Castellnou de Bages near Forest
Pretty Mansion in Castellnou de Bages near Forest

10 / 10 (1 hodnocení)

Pretty Mansion in Castellnou de Bages near Forest se nachází asi 23 km od divadla Kursaal a nabízí ubytování s venkovním bazénem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou, lednicí a sporákem. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Prázdninový dům má terasu. Pretty Mansion in Castellnou de Bages near Forest stojí 26 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 40 km od kláštera Montserrat. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 89 km.

El Racó de les Voltes
El Racó de les Voltes

9,2 / 10 (57 hodnocení)

El Racó de les Voltes se nachází v Balsareny, 20 km od divadla Kursaal a 33 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. Apartmán má samostatnou ložnici, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 33 km od kláštera Montserrat a 39 km od města Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 82 km.

Masia Lledó de Trascastell
Masia Lledó de Trascastell

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Masia Lledó de Trascastell se nachází v Balsareny, pouhých 21 km od divadla Kursaal, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 7 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila má také posezení a 6 koupelen s bidetem, sprchou a vanou. Vila stojí 34 km od kláštera Montserrat a 40 km od města Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Na barcelonské letiště El Prat je to 83 km.