Ubytování ve městě Baños de Valdearados

Město Baños de Valdearados se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Baños de Valdearados nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Baños de Valdearados

5 bedrooms house with city view and terrace at Banos de Valdearados
5 bedrooms house with city view and terrace at Banos de Valdearados

10 / 10 (1 hodnocení)

Banos de Valdearados se nachází 28 km od opatství Santo Domingo de Silos a nabízí ubytování s výhledem na město, terasou, balkonem a rychlovarnou konvicí. Prázdninový dům má 5 ložnic, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Na letiště Burgos je to 91 km.

Casa Rural Baco
Casa Rural Baco

8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural Baco se nachází v Baños de Valdearados v Kastilii a Leonu a nabízí balkon. Nachází se 28 km od opatství Santo Domingo de Silos a má společnou kuchyň. Venkovský dům s terasou a výhledem na řeku má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 2 koupelny se sprchou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat rybaření a cyklistice. Na letiště Burgos je to 91 km.