Ubytování ve městě Barbadillo

Město Barbadillo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barbadillo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barbadillo

Cabaña IkiZen
Cabaña IkiZen

9,9 / 10 (11 hodnocení)

Cabaña IkiZen se nachází asi 32 km od opatství Santo Domingo de Silos a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Nabízí gril, výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Letiště Burgos je ve vzdálenosti 74 km.

Casa chalet en el campo
Casa chalet en el campo

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Casa chalet en nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. el campo se nachází v Barbadillu, 23 km od univerzity v Salamance a 26 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa chalet en el campo stojí 23 km od golfového hřiště Villamayor a univerzity Pontificial v Salamance. Na letiště Salamanca je to 37 km.

Casa de campo sierra de la demanda
Casa de campo sierra de la demanda

9,4 / 10 (43 hodnocení)

Casa de campo sierra de la demanda se nachází v obci Barbadillo de Herreros v Kastilii a Leonu a nabízí zahradu. 38 km od opatství Santo Domingo de Silos. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Na letiště Burgos je to 69 km.

Hostal Residencia El Mirador del Pedroso
Hostal Residencia El Mirador del Pedroso

8,8 / 10 (8 hodnocení)

Hostal Residencia El Mirador del Pedroso se nachází uprostřed přírody v obci Barbadillo del Pez a nabízí výhled na řeku, hory, zahradu, terasu a gril. Tento okouzlující hotel v rustikálním stylu má odhalené kamenné zdi, dřevěné trámy a je zařízen starožitným nábytkem.Má 7 ložnic s krásnými postelemi a 8 koupelen, jednu s vířivkou. V obývacím pokoji je krb, pohovky, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač. Kuchyň je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. V obci je bar a v 15 minut jízdy vzdáleném Salas de los Infantes najdete restaurace a supermarkety. Casa Rural El Miradod del Pedroso leží 50 minut jízdy od Burgosu a 54 km od přírodní rezervace Cañón de Río Lobos.

El soportal
El soportal

El soportal se nachází asi 32 km od opatství Santo Domingo de Silos a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Ubytování má terasu a výhled na řeku. Venkovský dům má 5 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na letiště Burgos je to 74 km.