Ubytování ve městě Bascuas

Město Bascuas se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bascuas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bascuas

Casa Dos Cregos
Casa Dos Cregos

9,2 / 10 (236 hodnocení)

Tento okouzlující hotel se nachází v galicijském údolí Deza, 28 km od Santiaga de Compostela. Je obklopen horami a farmami a nabízí ubytování ve venkovském stylu s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Casa dos Cregos nabízí pokoje a apartmány. Všechny pokoje mají dřevěné podlahy, kamenné zdi a tradiční rustikální zařízení. Apartmány mají obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také terasa a kuchyň s varnou deskou a kávovarem. Casa dos Cregos nabízí denně snídani s domácím chlebem. Casa má snadný přístup k dálnici AP53 a leží 60 km od krásného galicijského regionu Rias Baixas. Na letiště Santiago de Compostela dojedete za 35 minut. Nejbližší místo francouzské poutní cesty je vzdálené 38 km.

Dukes Habitaciones
Dukes Habitaciones

7,9 / 10 (218 hodnocení)

V ubytování Dukes Habitaciones máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Dukes Habitaciones se nachází v obci Bascuas v Galicii a nabízí gril, dětské hřiště a sluneční terasu. 22 km od Viga. Na místě je restaurace. Některé pokoje mají terasu nebo balkon. Standardem je vlastní koupelna s vanou. Dukes Habitaciones poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nechybí ani TV. K dispozici je také sdílený lounge. Hotel se nachází na poutní cestě El Camino de Santiago a nabízí specifické služby a zařízení pro poutníky. Mezi tyto služby patří uzamykatelné skříňky na zavazadla, půjčovna kol a úschovna kol. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří jízda na koni a šnorchlování. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Dukes Habitaciones stojí 18 km od Pontevedry a 4,3 km od Sanxenxo. Na letiště Vigo je to 27 km.