Ubytování ve městě Becerril de Campos

Město Becerril de Campos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Becerril de Campos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Becerril de Campos

El Arco (Vivienda Uso Turístico)
El Arco (Vivienda Uso Turístico)

10 / 10 (1 hodnocení)

El Arco (Vivienda Uso Turístico) se nachází v Becerril de Campos, 16 km od katedrály Palencia, a nabízí ubytování s vířivkou. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má 8 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Prázdninový dům stojí 15 km od autobusového nádraží Palencia a 16 km od vlakového nádraží RENFE. Letiště Valladolid je vzdáleno 78 km. (Vivienda Uso Turístico).

SANMARTINA HOTEL
SANMARTINA HOTEL

8,9 / 10 (200 hodnocení)

SANMARTINA HOTEL se nachází v Becerril de Campos, 15 km od katedrály Palencia. Nabízí ubytování se zahradou a soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 15 km od vlakového nádraží RENFE v Palencii, 15 km od diecézního muzea umění a 15 km od náměstí Plaza Mayor Palencia. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 14 km od autobusového nádraží Palencia. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. SANMARTINA HOTEL poskytuje pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a fénem, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s balkonem. Pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se v hotelu SANMARTINA podává kontinentální snídaně. Na místě si můžete zahrát kulečník a půjčit si jízdní kola. SANMARTINA HOTEL stojí 16 km od divadla Teatro Principal a golfového hřiště Isla 2 Aguas. Na letiště Valladolid je to 77 km.