Ubytování ve městě Beinza-Labayen

Město Beinza-Labayen se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beinza-Labayen nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beinza-Labayen

Labaiengo Ostatua
Labaiengo Ostatua

9 / 10 (182 hodnocení)

Labaiengo Ostatua se nachází v Beinza-Labayen a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Na vlakové nádraží Hendaye je to 44 km. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Labaiengo Ostatua poskytuje pokoje se sdílenou koupelnou s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně. Hosté Labaiengo Ostatua se mohou v Beinza-Labayen a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Penzion stojí 45 km od výstaviště FICOBA. Na letiště San Sebastián je to 46 km.

Villa con Jardín para 12 personas
Villa con Jardín para 12 personas

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa con Jardín para 12 personas se nachází v Beinza-Labayenu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 43 km od vlakového nádraží Hendaye. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má 5 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 44 km od výstaviště FICOBA. Na letiště San Sebastián je to 45 km.