Ubytování ve městě Bejes

Město Bejes se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bejes nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bejes

Pico San Carlos ll
Pico San Carlos ll

9,7 / 10 (106 hodnocení)

Pico San Carlos ll se nachází v Bejes, 7,1 km od Desfiladero de la Hermida a 13 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Pico San Carlos ll stojí 24 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 38 km od jeskyně Soplao. Na letiště Santander je to 93 km.

La Resplenda
La Resplenda

9,6 / 10 (44 hodnocení)

V ubytování La Resplenda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Resplenda se nachází v Bejesu, 7 km od Desfiladero de la Hermida a 13 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K dispozici je také gril. La Resplenda stojí 24 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 37 km od jeskyně Soplao. Na letiště Santander je to 93 km.

La Saleta
La Saleta

8,5 / 10 (6 hodnocení)

La Saleta se nachází v Bejes v Kantábrii a nabízí balkon. Tento prázdninový dům stojí 24 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 37 km od jeskyně Soplao. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. La Saleta stojí 6,9 km od Desfiladero de la Hermida a 13 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Na letiště Santander je to 93 km.