Ubytování ve městě Bélmez de la Moraleda

Město Bélmez de la Moraleda se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bélmez de la Moraleda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bélmez de la Moraleda

Casa Rural Casa Gonzalo
Casa Rural Casa Gonzalo

9,3 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Casa Gonzalo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Casa Gonzalo se nachází v obci Bélmez de la Moraleda v Andalusii a nabízí balkon. Tento venkovský dům nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa Rural Casa Gonzalo stojí 83 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Las Escuelas del Ayer Vivienda Turística de Alojamiento Rural
Las Escuelas del Ayer Vivienda Turística de Alojamiento Rural

9,2 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Las Escuelas del Ayer Vivienda Turística de Alojamiento Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Las Escuelas del Ayer Vivienda Turística de Alojamiento Rural se nachází v obci Bélmez de la Moraleda. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani varná deska a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Las Escuelas del Ayer Vivienda Turística de Alojamiento Rural leží 87 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.