Ubytování ve městě Belorado

Město Belorado se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Belorado nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Belorado

REST LIFE EL SALTO
REST LIFE EL SALTO

9,1 / 10 (102 hodnocení)

REST LIFE EL SALTO se nachází v Beloradu, 45 km od Kolosea Burgos, a nabízí ubytování s bezplatnými jízdními koly, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Ubytování je vzdálené asi 30 km od kláštera San Juan de Ortega, 31 km od Yacimientos de Atapuerca a 31 km od čtvrti Rioja Alta. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 47 km od muzea Burgos. Všechny pokoje v hostelu mají posezení. REST LIFE EL SALTO podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. REST LIFE EL SALTO stojí 45 km od Charterhouse of Miraflores a 46 km od náměstí Plaza de España Burgos. Na letiště Burgos je to 46 km.

Pension Toñi
Pension Toñi

9 / 10 (204 hodnocení)

Pension Toñi se nachází v centru města Belorado a nabízí ubytování s vlastní terasou. Wi-Fi je dostupné zdarma. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají lednici. Pension Toñi stojí 43 km od Burgosu a 33 km od Hara. Na letiště Bilbao je to 128 km.

Hotel La Huella Del Camino
Hotel La Huella Del Camino

8,9 / 10 (1187 hodnocení)

Hotel La Huella Del Camino se nachází v Beloradu a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Hotel stojí přibližně 48 km od muzea Burgos, 30 km od kláštera San Juan de Ortega a 31 km od čtvrti Rioja Alta. Hotel je nekuřácký a stojí 45 km od Kolosea Burgos. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Hotel La Huella Del Camino poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s bidetem a fénem, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s výhledem na město. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hotel La Huella Del Camino stojí 32 km od města Yacimientos de Atapuerca a 46 km od Charterhouse of Miraflores. Na letiště Burgos je to 47 km a hotel nabízí placenou dopravu na letiště.

Hostel.B
Hostel.B

8,9 / 10 (857 hodnocení)

Hostel se nachází v Beloradu, 45 km od Kolosea Burgos.B nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a restauraci. Ubytování je vzdálené přibližně 47 km od muzea Burgos, 30 km od kláštera San Juan de Ortega a 31 km od čtvrti Rioja Alta. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Hostel poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem. Ložní prádlo je v ceně. Hostel stojí 32 km od města Yacimientos de Atapuerca.B. Charterhouse of Miraflores je 46 km daleko. Na letiště Burgos je to 47 km.

Albergue Cuatro Cantones (Exclusivo para Peregrinos)
Albergue Cuatro Cantones (Exclusivo para Peregrinos)

8,6 / 10 (1283 hodnocení)

Albergue de Peregrinos Cuatro Cantones se nachází na poutní cestě Camino de Santiago a nabízí společné pokoje s bezplatným Wi-Fi, vlastní restauraci a bazén otevřený po celý rok. Všechny společné pokoje mají sdílenou koupelnu se sprchou. Peregrinos Cuatro Cantones zahrnuje službu praní prádla a bezplatné kurzy jógy v letní sezóně. V hotelové restauraci se podávají domácí jídla a snídaně formou bufetu. K dispozici je také sdílená plně vybavená kuchyň. Albergue de Peregrinos Cuatro Cantones stojí 46 km od Burgosu a 22 km od Santo Domingo de la Calzada.

Hotel A Santiago
Hotel A Santiago

8,5 / 10 (1076 hodnocení)

Nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Hotel A Santiago se nachází v Beloradu. Santo Domingo de la Calzada leží 21 km daleko. A Santiago má světlé pokoje s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou. Na místě najdete restauraci a bar, kde si můžete objednat obědové balíčky. K dispozici je také prodejní automat na nápoje a minimarket. K dispozici je také herna a sdílený lounge. Hotel A Santiago je obklopen přírodou a má dobrou polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika a cykloturistika. Na místě je neplacené parkoviště pro jízdní kola. Lyžařský areál Valdezcaray je vzdálený 50 minut jízdy a Burgos 47 km.

Albergue de Peregrinos A Santiago
Albergue de Peregrinos A Santiago

8,3 / 10 (696 hodnocení)

Albergue de Peregrinos A Santiago se nachází v Beloradu a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Náměstí San Pedro je vzdálené 5 minut chůze. Hostel nabízí postele ve vytápěných společných pokojích s mramorovou podlahou a sdílenou koupelnou. K dispozici je také herna a sdílený lounge. Na místě najdete restauraci a bar, kde si můžete objednat obědové balíčky. K dispozici je také prodejní automat na nápoje a minimarket. Albergue de Peregrinos A Santiago je obklopen přírodou a má dobrou polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika a cykloturistika. Na místě je neplacené parkoviště pro jízdní kola. Santo Domingo de la Calzada leží 21 km daleko. Lyžařský areál Valdezcaray je vzdálený 50 minut jízdy a Burgos 47 km.

Caminante
Caminante

8,3 / 10 (453 hodnocení)

Caminante se nachází v Beloradu a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené 45 km od Kolosea Burgos, 47 km od muzea Burgos a 30 km od kláštera San Juan de Ortega. Penzion nabízí také bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s posezením. Pokoje v penzionu Caminante mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Caminante podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. V Beloradu a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Caminante stojí 30 km od města Rioja Alta a 31 km od města Yacimientos de Atapuerca. Na letiště Burgos je to 47 km.

Hotel Jacobeo
Hotel Jacobeo

8,3 / 10 (449 hodnocení)

Hotel Jacobeo se nachází v Beloradu a nabízí snídaně formou bufetu a místní produkty. Tento klimatizovaný hotel se nachází na poutní cestě El Camino de Santiago a nabízí bezplatné Wi-Fi. Hotel má dřevěné a kamenné prvky a nabízí klasické pokoje s balkonem a posezením s TV s plochou obrazovkou. K dispozici jsou ručníky, ložní prádlo a vlastní koupelna s vanou a bezplatnými toaletními potřebami. K dispozici je také sdílený lounge. Hotel Jacobeo stojí 10 minut chůze od řady tradičních barů a restaurací. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Lyžařský areál Valdezcaray je vzdálený 40 km. Burgos je 35 minut jízdy a Logroño 60 km daleko.