Ubytování ve městě Benamargosa

Město Benamargosa se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benamargosa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benamargosa

3 bedrooms house with private pool enclosed garden and wifi at Los Romanes
3 bedrooms house with private pool enclosed garden and wifi at Los Romanes

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Los Romanes se nachází v Benamargose a nabízí sezónní venkovní bazén, výhled na bazén, soukromou zahradu a Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a rychlovarnou konvicí. K dispozici je také gril. Letiště Malaga je vzdáleno 61 km.

Casa Luca
Casa Luca

Casa Luca nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory, asi 47 km od parku Malaga. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 47 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 60 km.

Casa Moyá, Las Chozas, Velez Malaga
Casa Moyá, Las Chozas, Velez Malaga

Casa Moyá, Las Chozas se nachází ve městě Benamargosa, Velez Malaga nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem na bazén. 45 km od vyhlídky Gibralfaro. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 45 km od parku Malaga a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 58 km.