Ubytování ve městě Benissanet

Město Benissanet se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benissanet nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benissanet

Casa Font
Casa Font

9,5 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování Casa Font máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Prázdninový dům Casa Font se 3 ložnicemi a koupelnou se nachází v obci Benissanet v Katalánsku. K dispozici jsou přistýlky až pro 10 osob. Prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku, velkou jídelnu, terasu, gril a hernu. Tortosa a Port Aventura jsou vzdálené 41 km. Na letiště Reus je to 55 km.

Casa Victor
Casa Victor

9,5 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Casa Victor máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Victor se nachází v Benissanetu, pouhých 47 km od Serra del Montsant, a nabízí ubytování s terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice a 2 koupelny se sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, rybaření nebo kanoistikou mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Reus je to 55 km.

CAL METGE
CAL METGE

8,5 / 10 (42 hodnocení)

CAL METGE nabízí ubytování s balkonem a výhledem na město asi 47 km od Serra del Montsant. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Reus je to 55 km.

Mas Taniet Hotel Rural
Mas Taniet Hotel Rural

8,1 / 10 (299 hodnocení)

Rodinný Mas Taniet Hotel Rural se nachází v historickém statku z 18. století, 1 km od Benissanetu. Je obklopen klidnou krajinou a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné kabelové připojení k internetu. Rustikální pokoje jsou klimatizované a vytápěné. Mají dřevěné podlahy, TV, šatní skříň a výhled do krajiny. Ve vlastní koupelně najdete toaletní potřeby. Snídaně a večeře jsou k dispozici v restauraci, která využívá čerstvé místní produkty. K dispozici je bar a můžete si objednat obědové balíčky nebo speciální dietní menu. Na místě je neplacené parkoviště. Tarragona je vzdálená 60 km.

CASA CAL METGE
CASA CAL METGE

8 / 10 (37 hodnocení)

CASA CAL METGE se nachází v Benissanetu, 47 km od Serra del Montsant, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na letiště Reus je to 55 km.