Ubytování ve městě Bermellar

Město Bermellar se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bermellar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bermellar

Casa Rural Therma Agreste
Casa Rural Therma Agreste

8,6 / 10 (70 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Therma Agreste máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Orgullo Rural se otevírá na společnou terasu a nabízí okouzlující chaty s bezplatným Wi-Fi a topením. Nachází se v obci Bermellar, mezi řekami Camaces a Huebra. Casa Rural Orgullo Rural poskytuje ubytování v prostorných individuálně zařízených chatách v rustikálním stylu s trámovými stropy, odhalenými kamennými zdmi a luxusními prvky. K dispozici je obývací část s krbem a TV s plochou obrazovkou. Za příplatek je k dispozici wellness se saunou. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, lednicí, sporákem a kávovarem. V koupelně najdete župan a pantofle. Orgullo Rural má saunu a vířivku v termální jeskyni. K dispozici jsou také lázně pro nohy a vodní trysky. Hotel stojí na malebném místě v parku Los Arribes del Duero de Salamanca. Do Salamanky dojedete autem za 90 minut a Ciudad Rodrigo je 55 km daleko.

Orgullo Rural
Orgullo Rural

8,2 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování Orgullo Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Orgullo Rural se nachází v Bermellaru a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je také bar. K dispozici jsou turistické informace a úschovna zavazadel. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní a TV. Pokoje v penzionu Orgullo Rural mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, Wi-Fi zdarma a některé také výhled na hory. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Orgullo Rural podává kontinentální snídani. V Bermellaru a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na letiště Salamanca je to 122 km.

Hotel Rural Bermellar
Hotel Rural Bermellar

6,8 / 10 (126 hodnocení)

Nachází se 39 km od Freixo de Espada Tříhvězdičkový Hotel Rural Bermellar se nachází v Bermellaru a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a sdílenou kuchyň. Všechny pokoje mají terasu. Hotel Rural Bermellar poskytuje ubytování v pokojích s vlastní koupelnou včetně vany nebo sprchy i fénu a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. V okolí hotelu Rural Bermellar se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Na letiště Salamanca je to 122 km.