Ubytování ve městě Berroeta

Město Berroeta se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Berroeta nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Berroeta

3 bedrooms appartement with balcony and wifi at Berroeta
3 bedrooms appartement with balcony and wifi at Berroeta

9,7 / 10 (3 hodnocení)

3 bedrooms appartement with balcony and wifi at Berroeta se nachází v Berroetě, 39 km od Pamplonské katedrály, 41 km od vlakového nádraží Hendaye a 42 km od FICOBY. Nabízí ubytování s balkonem a Wi-Fi zdarma. Apartmán má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Vlakové nádraží Saint Jean de Luz je vzdálené 50 km. Na letiště Pamplona je to 43 km.

APARTAMENTO RURAL AROTXENEA
APARTAMENTO RURAL AROTXENEA

9,2 / 10 (91 hodnocení)

V ubytování APARTAMENTO RURAL AROTXENEA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. APARTAMENTO RURAL AROTXENEA se nachází v Berroetě, 39 km od Pamplonské katedrály a 41 km od vlakového nádraží Hendaye. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, posezením a TV s plochou obrazovkou. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na město, hory nebo do zahrady a kuchyň s lednicí a sporákem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Apartmán je vzdálený 41 km od výstaviště FICOBA a 50 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz. Na letiště Pamplona je to 43 km.

Peregarnea etxea
Peregarnea etxea

Peregarnea etxea se nachází v Berroetě, pouhých 39 km od Pamplonské katedrály, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Apartmán má balkon a výhled na hory. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 41 km od vlakového nádraží Hendaye a výstaviště FICOBA. Na letiště Pamplona je to 43 km.