Ubytování ve městě Boca de Huérgano

Město Boca de Huérgano se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Boca de Huérgano nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Boca de Huérgano

VILLA BERENGUELA
VILLA BERENGUELA

9,5 / 10 (12 hodnocení)

VILLA BERENGUELA se nachází v Boca de Huérgano v provincii Leon a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí zahradu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště León je to 113 km.

El Casar del Puente
El Casar del Puente

9,4 / 10 (182 hodnocení)

El Casar del Puente se nachází u řeky Esla v kraji Leonese. Nabízí domy se 2 ložnicemi, bezplatným Wi-Fi a zahradou s výhledem na hory. Domy mají ložnici s manželskou postelí, ložnici s oddělenými postelemi a obývací pokoj s jídelnou a rozkládací pohovkou pro dva. Ve všech najdete krb, TV a DVD přehrávač. V kuchyni je trouba, varná deska, kávovar a pračka. Za 5 minut dojdete do centra venkovské vesnice Boca de Huérgano s restaurací, pekárnou, lékárnou a sýrárnou. Národní park Picos de Europa je vzdálený pouhých 15 km. Pěší stezka Ruta del Cares je vzdálená 30 km.

Casa Crescente
Casa Crescente

8,6 / 10 (870 hodnocení)

Casa Crescente se nachází v Boca de Huérgano a nabízí sdílený lounge, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Casa Crescente poskytuje ubytování se sdílenou koupelnou a ložním prádlem. Klášter Santo Toribio de Liebana je vzdálený 50 km. Na letiště León je to 113 km.