Ubytování ve městě Bojes

Město Bojes se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bojes nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bojes

Alcabala del Viento Casa Rural
Alcabala del Viento Casa Rural

8 / 10 (2 hodnocení)

Alcabala del Viento Casa Rural se nachází v Bojes a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Prázdninový dům stojí 30 km od jeskyně Soplao a 31 km od paláce Sobrellano. Na letiště Santander je to 75 km.

Casa Rural Nel NRGA002R
Casa Rural Nel NRGA002R

Casa Rural Nel NRGA002R se nachází v Bojes, 26 km od Desfiladero de la Hermida, 30 km od jeskyně Soplao a 31 km od paláce Sobrellano. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 32 km od El Capricho de Gaudi a 33 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Chata má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Chata stojí 41 km od turistické stezky Cares Trail a 43 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. Na letiště Santander je to 75 km.

Casa Deva NRGA004R Con vistas espectaculares
Casa Deva NRGA004R Con vistas espectaculares

Casa Deva NRGA004R Con vistas espectaculares se nachází v Bojes, 26 km od Desfiladero de la Hermida, 30 km od jeskyně Soplao a 31 km od paláce Sobrellano. Nabízí zahradu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata je vzdálená 32 km od kostela Santa Maria de Lebeña a El Capricho de Gaudi. Na letiště Santander je to 75 km.