Ubytování ve městě Boñar

Město Boñar se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Boñar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Boñar

Duplex Boñar
Duplex Boñar

9 / 10 (4 hodnocení)

Duplex Boñar se nachází v Boñaru, 45 km od katedrály Leon, kostela San Isidoro a 46 km od kláštera San Marcos. K dispozici je balkon a terasa. Apartmán má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 46 km od paláce Palacio del Conde Luna a 44 km od univerzity Universidad de León. Na letiště León je to 51 km.

Apartamento turístico 'Botica Moro'
Apartamento turístico 'Botica Moro'

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento turístico 'Botica Moro' se nachází v Boñaru, 45 km od kostela San Isidoro, 46 km od kláštera San Marcos a 45 km od paláce Palacio del Conde Luna. Ubytování je vzdálené 44 km od katedrály Leon a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Apartmán je vzdálený 43 km od univerzity Universidad de León a 45 km od obchodní komory León. Letiště León je ve vzdálenosti 51 km. turístico 'Botica Moro'.

Casa de Pueblo alquiler completo para grupos
Casa de Pueblo alquiler completo para grupos

6 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování se nachází 45 km od kostela San Isidoro, 46 km od kláštera San Marcos a 46 km od paláce Palacio del Conde Luna. Casa de Pueblo alquiler completo para grupos nabízí ubytování v Boñaru. 45 km od Leonské katedrály. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K oblíbeným aktivitám v okolí patří lyžování. Na místě si lze zakoupit skipasy. Casa de Pueblo alquiler completo para grupos stojí 44 km od univerzity Universidad de León a 45 km od obchodní komory León. Na letiště León je to 51 km.