Ubytování ve městě Bordils

Město Bordils se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bordils nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bordils

Flateli Can Tallada Complex
Flateli Can Tallada Complex

9 / 10 (1 hodnocení)

Flateli Can Tallada Complex se nachází v Bordilsu a nabízí sezónní společný venkovní bazén. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Vila má 8 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Vila stojí 12 km od Girony a 44 km od Roses. Flateli Can Tallada Complex stojí 28 km od letiště Girona-Costa Brava a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Mas Carreras 1846
Mas Carreras 1846

8,9 / 10 (70 hodnocení)

V ubytování Mas Carreras 1846 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Mas Carreras 1846 se nachází ve městě Bordils na katalánském venkově, pouhých 15 minut jízdy od Girony. Tento okouzlující kamenný statek nabízí stylové pokoje a velkou zahradu s bazénem. Klimatizované pokoje mají odhalené kamenné zdi a historické detaily. Rámy dubových postelí jsou ručně vyrobené ve Švédsku a každý pokoj má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem a pantoflemi. Hotel se nachází v blízkosti krajiny Baix Empordà a okolí je ideální pro cyklistiku a pěší turistiku. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Hotel Mas Carreras 1846 stojí přibližně 30 minut od pláží na pobřeží Costa Brava. Do Figueres, domova Salvadora Dalího, dojedete za 30 minut.