Ubytování ve městě Bornos

Město Bornos se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bornos nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bornos

Casa Rural Finca las Tejoneras
Casa Rural Finca las Tejoneras

10 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Finca las Tejoneras máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Finca se může pochlubit venkovním bazénem, zahradou a terasou. las Tejoneras nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město v Bornosu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kanoistice. Klimatizovaná chata má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 6 koupelen s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 42 km od golfového rezortu Montecastillo a 27 km od zahrad Arcos. Casa Rural Finca las Tejoneras leží 50 km od letiště Jerez a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Beautiful home in Bornos with 2 Bedrooms and WiFi
Beautiful home in Bornos with 2 Bedrooms and WiFi

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Beautiful home in Bornos se nachází v Bornosu, 36 km od golfového rezortu Montecastillo a 21 km od zahrad Arcos. Nabízí 2 ložnice, Wi-Fi zdarma a klimatizaci. Poskytuje výhled na moře a hory a je vzdálen 35 km od Circuito de Jerez. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Prázdninový dům stojí 44 km od divadla Villamarta a 45 km od katedrály Jerez. Na letiště Jerez je to 45 km.

La Puerta Azul
La Puerta Azul

9,8 / 10 (46 hodnocení)

La Puerta Azul se nachází v Bornosu, 35 km od golfového rezortu Montecastillo a 20 km od zahrad Arcos. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, terasou a grilem. Tento prázdninový dům má terasu. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 34 km od Circuito de Jerez a 42 km od divadla Villamarta. Letiště Jerez je vzdáleno 43 km.

Oasis de Bornos
Oasis de Bornos

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Oasis de Bornos se nachází v Bornosu a nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. Všechny pokoje mají sdílenou koupelnu s vanou nebo sprchou, fénem a župany. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Oasis de Bornos má také terasu. Ubytování je vzdálené 35 km od golfového rezortu Montecastillo a 20 km od zahrad Arcos. Oasis de Bornos stojí 43 km od letiště Jerez a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

La casa de John Wine , Bornos (Spain)
La casa de John Wine , Bornos (Spain)

9,6 / 10 (23 hodnocení)

La casa de John Wine, Bornos (Španělsko) se nachází v Bornosu, 36 km od golfového rezortu Montecastillo, 21 km od zahrad Arcos a 35 km od Circuito de Jerez. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat kanoistice nebo cyklistice. La casa de John Wine, Bornos (Spain) stojí 43 km od divadla Villamarta a 45 km od katedrály Jerez. Na letiště Jerez je to 43 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

El rincón de Manolita. #2
El rincón de Manolita. #2

9,4 / 10 (32 hodnocení)

El rincón de Manolita. #2 se nachází v Bornosu, 35 km od golfového rezortu Montecastillo a 20 km od zahrad Arcos. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. K okruhu Circuito de Jerez je to 34 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 43 km od divadla Villamarta a 44 km od katedrály Jerez. Letiště Jerez je ve vzdálenosti 43 km. #2.

Casa Rural Pueblos Blancos
Casa Rural Pueblos Blancos

9,3 / 10 (154 hodnocení)

Casa Rural Pueblos Blancos se nachází v Bornosu, 35 km od golfového rezortu Montecastillo a 20 km od zahrad Arcos. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na město nebo na hory. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Casa Rural Pueblos Blancos stojí 34 km od Circuito de Jerez a 43 km od divadla Villamarta. Na letiště Jerez je to 43 km.

Hacienda la Divertida
Hacienda la Divertida

8,7 / 10 (153 hodnocení)

Hacienda la Divertida se nachází v Bornosu a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu a restauraci. Hotel má bar a je vzdálen 41 km od golfového rezortu Montecastillo. Divadlo Villamarta je vzdálené 49 km. Pokoje mají šatní skříň. Hacienda la Divertida poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s bidetem, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s výhledem na bazén. Všechny pokoje mají klimatizaci a bezpečnostní schránku. Hacienda la Divertida podává kontinentální nebo bezlepkovou snídani. V Bornosu a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Hacienda la Divertida stojí 26 km od zahrad Arcos a 41 km od okruhu Circuito de Jerez. Na letiště Jerez je to 49 km.

Hostal La Parada
Hostal La Parada

8,2 / 10 (207 hodnocení)

Hostal La Parada se nachází v Bornosu, 34 km od golfového rezortu Montecastillo, a nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, restauraci, bezplatné Wi-Fi a bar. Ubytování je vzdálené 19 km od zahrad Arcos, 34 km od Circuito de Jerez a 42 km od divadla Villamarta. Penzion nabízí rodinné pokoje. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s posezením. Hostal La Parada poskytuje ubytování v pokojích s klimatizací, šatní skříní, TV a v některých případech také s balkonem. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Katedrála Jerez je vzdálená 43 km. Na letiště Jerez je to 42 km.

El rincón de Manolita #3
El rincón de Manolita #3

8,2 / 10 (12 hodnocení)

El rincón de Manolita #3 se nachází v Bornosu, 35 km od golfového rezortu Montecastillo a 20 km od zahrad Arcos. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází 34 km od Circuito de Jerez a 43 km od divadla Villamarta. Klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Katedrála Jerez je vzdálená 44 km. Na letiště Jerez je to 43 km.