Ubytování ve městě Brizuela

Město Brizuela se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Brizuela nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brizuela

FUENTETRIGO II
FUENTETRIGO II

9,2 / 10 (33 hodnocení)

FUENTETRIGO II se nachází v Brizuele v Kastilii a Leonu a nabízí balkon. Prázdninový dům má přímý přístup na terasu, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Santander je to 82 km.

Casa Rural Fuentetrigo
Casa Rural Fuentetrigo

8,9 / 10 (380 hodnocení)

Casa Rural Fuentetrigo se nachází ve městě Brizuela, 1 hodinu jízdy od Bilbaa, a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento penzion nabízí bezplatnou snídani, vlastní restauraci a společnou terasu. Všechny vytápěné pokoje jsou jednoduše zařízené a mají šatní skříň a 1 manželskou postel nebo 2 samostatné postele. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Všechny pokoje mají výhled na okolní krajinu. Hotelová restaurace se specializuje na italskou kuchyni a používá místní produkty. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na kole a rybaření. Casa Rural Fuentetrigo stojí 1 hodinu jízdy od přírodní rezervace Marismas de Santoña, Victoria y Joyel a 23 km od přehrady Ebro.