Ubytování ve městě Bueres

Město Bueres se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bueres nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bueres

La Seronda de Redes
La Seronda de Redes

9,7 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování La Seronda de Redes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Seronda de Redes se nachází v horské vesnici Bueres v přírodním parku Redes a nabízí okouzlující apartmány s krbem a výhledem na okolní údolí Arniciu. Lyžařské středisko San Isidro je vzdálené 1 hodinu jízdy. Seronda de Redes má vytápěné apartmány zařízené v rustikálním stylu s trámovými stropy a odhalenými kamennými zdmi. Každý má obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a rozkládací pohovkou. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. La Seronda de Redes má klidné, malebné prostředí. Z terasy se otevírá výhled na hory. Okolní park je ideální pro pěší turistiku, jízdu na koni a rybaření. Národní park Picos de Europa je 80 km daleko. Do Ovieda a na pláže v okolí Gijónu dojedete autem za hodinu. Lyžařské středisko San Isidro je vzdálené asi 1 hodinu jízdy.

La Portiella
La Portiella

9 / 10 (23 hodnocení)

La Portiella nabízí apartmány s terasou a výhledem na okolní krajinu za Bueres. Nachází se na klidném místě v přírodním parku Redes. La Portiella má prostorné apartmány zařízené v rustikálním stylu s trámovými stropy. Všechny apartmány mají posezení s rozkládací pohovkou a krbem. K dispozici je kuchyň nebo kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. Obchody najdete ve 2 km vzdálených vesnicích Bueres a Campo de Caso. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cyklistiku a rybaření. Do národního parku Picos de Europa dojedete autem asi za 1 hodinu. Pobřeží Asturie, Gijón a Oviedo jsou vzdálené 70 km.