Ubytování ve městě Burgomillodo

Město Burgomillodo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Burgomillodo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Burgomillodo

El Rincón de las Hoces del Duratón
El Rincón de las Hoces del Duratón

9,1 / 10 (826 hodnocení)

Tento okouzlující hotel se nachází v parku Las Hoces del Río Duratón a nabízí rustikální pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV a vlastní koupelnou. Má restauraci a atraktivní terasu. V restauraci hotelu Hoces del Duratón, která se specializuje na pečené maso, si hosté mohou pochutnat na tradiční Segovijské kuchyni. K dispozici je také bar a salonek. Okolní park Río Duratón je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a rybaření. Mezi další aktivity patří jeskyně a jízda na čtyřkolce. Nachází se ve vesnici Burgomillodo, El Rincón de las Hoces del Duratón leží 20 minut jízdy od města Sepúlveda. Segovia leží 60 km daleko a do Madridu a Valladolidu dojedete autem asi za 90 minut.

Hotel Rural Pantano de Burgomillodo
Hotel Rural Pantano de Burgomillodo

8,5 / 10 (46 hodnocení)

Nachází se na úpatí přírodní rezervace Hoces del Río Duratón. Všechny pokoje a apartmá mají bezplatné Wi-Fi a topení. Jsou vybavené TV a mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Některé pokoje a apartmá mají výhled na řeku Duratón a hory. V restauraci se podávají domácí snídaně a tradiční místní jídla. K dispozici je také bar, malá farma s 20 druhy zvířat a bezplatné parkování. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a cyklistika. K jezeru Burgomillodo dojdete za 5 minut. Do Segovie dojedete autem za 50 minut.