Ubytování ve městě Burguete

Město Burguete se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Burguete nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Burguete

LORENTX ATERPEA
LORENTX ATERPEA

8,7 / 10 (720 hodnocení)

LORENTX ATERPEA se nachází v Burguete, 45 km od náměstí Plaza del Castillo, a nabízí výhled do zahrady. K dispozici je také sdílená kuchyň, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 45 km od Pamplonské katedrály. Pokoje v hostelu jsou vybavené kávovarem. LORENTX ATERPEA poskytuje pokoje se sdílenou koupelnou se sprchou. V Burguete a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. LORENTX ATERPEA stojí 46 km od radnice a parku Ciudadela. Na letiště Pamplona je to 48 km.

Hotel Rural Loizu
Hotel Rural Loizu

8,3 / 10 (950 hodnocení)

Hotel Rural Loizu se nachází v Burguete, 45 km od Pamplony a nejbližšího letiště a pouhých 20 km od krásného lesa Irati. Všechny pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou a zahraničními programy. Všechny pokoje mají dřevěné podlahy, psací stůl a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Hotel má také sdílený lounge a bar. V à la carte restauraci jsou na požádání k dispozici speciální dietní menu a také poutní menu a široký výběr místních jídel. Kyvadlová doprava na letiště je k dispozici za příplatek. Ubytování je vzdálené 39 km od středověké vesnice Saint-Jean-Pied-de-Port.