Ubytování ve městě Busquístar

Město Busquístar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Busquístar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Busquístar

Cortijo el Tesoro
Cortijo el Tesoro

9,4 / 10 (131 hodnocení)

V ubytování Cortijo el Tesoro máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cortijo el Tesoro se nachází v Busquístaru a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici venkovní bazén a v okolí se lze věnovat lyžování. Cortijo el Tesoro leží 90 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Hotel Apartamento Nueva Alcazaba
Hotel Apartamento Nueva Alcazaba

9,2 / 10 (192 hodnocení)

V ubytování Hotel Apartamento Nueva Alcazaba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Apartamento Nueva Alcazaba se nachází v Busquístaru a nabízí fitness centrum, bar, sdílený lounge a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Hotelové pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Hotel Apartamento Nueva Alcazaba podává kontinentální snídani. Na místě si můžete zahrát kulečník a stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Hotel Apartamento Nueva Alcazaba stojí 4,8 km od Trevelezu a 27 km od Capileiry. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 111 km.

Casa en Busquistar
Casa en Busquistar

8,5 / 10 (125 hodnocení)

V ubytování Casa en Busquistar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa en Busquistar se nachází v Busquístaru. Apartmán sídlí v budově z roku 2008 a v jeho okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 87 km.