Ubytování ve městě Caballar

Město Caballar se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caballar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caballar

La Fuente de Pavia
La Fuente de Pavia

9,8 / 10 (17 hodnocení)

La Fuente de Pavia se nachází v Caballaru v Segovii a nabízí výhled na hory. Nabízí zahradu s grilem a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách tohoto zrekonstruovaného statku. Dům se 3 ložnicemi má terasu s verandou a venkovní jídelní kout. V ložnicích jsou skříně a ložní prádlo. V obývacím pokoji je otevřený krb a velký jídelní stůl pro 8 osob. K dispozici je také posezení s TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu, fén a ručníky. K dispozici je také pračka a žehlička. La Fuente de Pavia stojí 5 km od obchodů a restaurací v Turéganu. Do Carrascalu je to 8 km. Na letiště Madrid-Barajas je to 130 km. Nedaleké veřejné parkoviště lze využívat zdarma.

La Fuente del Poval
La Fuente del Poval

9,8 / 10 (6 hodnocení)

La Fuente del Poval se nachází ve městě Caballar v Segovii. Nabízí velkou terasu a gril. Volný Ve všech prostorách tohoto zrekonstruovaného venkovského domu je dostupné Wi-Fi. Tento dům se 4 ložnicemi sídlí ve zrekonstruované budově z 50. let minulého století a zachovává si původní rustikální kouzlo. Má dlážděné podlahy, kamenné zdi a dřevěné trámové stropy. V ložnicích je šatní skříň a ložní prádlo. V obývacím pokoji je francouzský krb a jídelní stůl pro 8 osob. K dispozici je také posezení s TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. V koupelně najdete vanu nebo sprchu, fén a ručníky. K dispozici je víceúčelová místnost s kulečníkem, stolním fotbalem a elektronickým reveillem. La Fuente del Poval nabízí také turistické informace. K dispozici je také pračka a žehlička. La Fuente del Poval stojí 6,2 km od obchodů a restaurací v Turéganu. Do Carrascalu je to 7,5 km. Na letiště Madrid-Barajas je to 130 km. Nedaleké veřejné parkoviště lze využívat zdarma.

La Fuente del Monte
La Fuente del Monte

9,6 / 10 (21 hodnocení)

Nabídka zdarma La Fuente del Monte se nachází v obci Caballar, 26 km od Segovie. Venkovský dům v rustikálním stylu má přístup na soukromou terasu s grilem, která je vzdálená 10 metrů. Dům se 2 ložnicemi má odhalené kamenné zdi, dřevěné trámové stropy a obývací pokoj s krbem, pohovkou a TV. V kuchyni je myčka nádobí, sporák a pračka. K dispozici jsou 3 koupelny. V suterénu hotelu La Fuente del Monte, dříve používaném jako vinařství, je nyní jídelní stůl. V 5 km vzdáleném Turéganu najdete řadu obchodů a restaurací. Přírodní rezervace Hoces del Río Duratón je vzdálená 22 km. Do Madridu dojedete autem za 80 minut.