Ubytování ve městě Cabañas del Castillo

Město Cabañas del Castillo se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cabañas del Castillo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cabañas del Castillo

El Nido de La Collalba
El Nido de La Collalba

9,4 / 10 (32 hodnocení)

V ubytování El Nido de La Collalba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Nido de La Collalba se nachází v klidné oblasti v malé vesnici Cabañas Del Castillo. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování. Všechna studia mají kuchyňský kout, pohovku a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. El Nido de La Collalba stojí 10 minut chůze od hradu Cabañas. Ke klášteru Guadalupe je to 45 km.

La Jara De Las Villuercas
La Jara De Las Villuercas

8,6 / 10 (5 hodnocení)

La Jara De Las Villuercas se nachází v obci Cabañas del Castillo, v oblasti Sierra de Las Villuercas zapsané na seznamu UNESCO, a nabízí apartmány s možností vlastního stravování. Oblast je také zónou zvláštní ochrany pro vzácné druhy ptáků. Apartmány mají dřevěné trámové stropy, terakotové podlahy, balkon s výhledem na hory, krb a kuchyň s lednicí. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. La Jara De Las Villuercas leží 55 minut jízdy od Trujilla a 85 km od národního parku Monfragüe. Guadalupe je 45 km daleko.

Apartamentos bioclimáticos El Mirlo Azul
Apartamentos bioclimáticos El Mirlo Azul

8 / 10 (6 hodnocení)

Apartamentos bioclimáticos El Mirlo Azul se nachází 36 km od královského kláštera Santa Maria de Guadalupe a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem do zahrady. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Letiště Badajoz je vzdáleno 193 km.