Ubytování ve městě Cabanillas

Město Cabanillas se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cabanillas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cabanillas

El Pórtico de las Bardenas
El Pórtico de las Bardenas

9,4 / 10 (15 hodnocení)

El Pórtico de las Bardenas se nachází ve městě Cabanillas v regionu Navarre a nabízí terasu a výhled na město. Klimatizované ubytování je vzdálené 33 km od Fitera. V tomto prázdninovém domě je 5 ložnic, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí, pračka a 2 koupelny s bidetem. U domu je dětské hřiště. El Pórtico de las Bardenas zajišťuje službu půjčení auta. El Pórtico de las Bardenas stojí 9 km od Tudely, 36 km od Villafrancy a 80 km od letiště Zaragoza.

El Trujal de las Bardenas
El Trujal de las Bardenas

9 / 10 (5 hodnocení)

El Trujal de las Bardenas se nachází ve městě Cabanillas, 24 km od parku Sendaviva. Nabízí ubytování se sdíleným loungem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a grilem. Nabízí rodinné pokoje a sluneční terasu. Hosté mohou využívat sdílenou kuchyň a zajistit výlety. Pokoje mají terasu s výhledem do zahrady. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a některé také kuchyň s myčkou nádobí. Mezi oblíbené aktivity v okolí ubytování El Trujal de las Bardenas patří pěší turistika a cyklistika. Ubytování je vzdálené 1,4 km od Cabanillas a 5,7 km od Fustiñany. Na letiště Zaragoza je to 90 km.

Las Casas de Sofía
Las Casas de Sofía

8,8 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Las Casas de Sofía máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Las Casas de Sofía se nachází v městečku Cabanillas, 20 minut chůze od řeky Ebro, a nabízí zahradu s grilem, stolní tenis a venkovní nábytek. Tento prostorný apartmán má 8 ložnic, obývací prostor, hernu a 2 kuchyně. Dům lze pronajmout jako celek, nebo jako dům se 3 nebo 5 ložnicemi. K dispozici jsou také dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí. Dům je vybaven sporákem, myčkou a pračkou. K dispozici je také satelitní TV.V koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Město Tudela je vzdálené 10 km. Přírodní rezervace Bardenas Reales je vzdálená 20 minut jízdy. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, cyklistika a poznávání krajiny.