Ubytování v regionu Caín

V regionu Caín nabízíme celkem 5 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Caín 0 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Další ubytování v oblasti Caín

Hostal La Ruta
Hostal La Ruta

9 / 10 (786 hodnocení)

V ubytování Hostal La Ruta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal La Ruta se nachází v Caíně a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Hostal La Ruta podává kontinentální snídani. V Caíně a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště León je to 147 km.

Casas Rurales de Caín
Casas Rurales de Caín

9 / 10 (53 hodnocení)

V ubytování Casas Rurales de Caín máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas Rurales de Caín se nachází v Caíně a nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled na město, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Casas Rurales de Caín nabízí také gril. Po dni stráveném lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště León je to 146 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Hostal Casa Tino
Hostal Casa Tino

8,8 / 10 (363 hodnocení)

Hostal Casa Tino se nachází v Caíně, 115 km od Llanes a 63 km od Potesu. Hostel má terasu a výhled na hory. Pokoje jsou vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají pohodlné posezení. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Hostal Casa Tino poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také sdílený lounge. Hostal Casa Tino stojí 70 km od Cangas de Onís a 94 km od Ribadeselly.

Casa Cuevas
Casa Cuevas

8,6 / 10 (69 hodnocení)

Casa Cuevas se nachází v Caíně a nabízí bar. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň. Casa Cuevas podává kontinentální snídani. Na letiště León je to 147 km.

LA CASONA DE PALMIRA
LA CASONA DE PALMIRA

8,1 / 10 (783 hodnocení)

LA CASONA DE PALMIRA se nachází v Caíně a nabízí zahradu, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a organizace výletů. Všechny pokoje mají psací stůl a TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Nechybí ani šatní skříň. LA CASONA DE PALMIRA provozuje restauraci, která podává středomořskou, španělskou a steakovou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také veganské, bezlaktózové a bezlepkové pokrmy. Na letiště León je to 147 km.