Ubytování ve městě Camañas

Město Camañas se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Camañas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Camañas

Sierra Palomera 2
Sierra Palomera 2

9,8 / 10 (99 hodnocení)

Sierra Palomera 2 se nachází v Camañas a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, fitness centrum, zahradu, restauraci a gril. K dispozici je také vířivka a vířivka. Apartmány mají terasu, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Hosté mohou využívat vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Zaragoza je to 147 km.

Casa Rural La Carretería
Casa Rural La Carretería

9,6 / 10 (66 hodnocení)

La Carretería se nachází v Camañas a nabízí každodenní snídaně a zahradu s grilem. Tento okouzlující venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi a krásný výhled. Všechny prostorné a barevně zařízené pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. K dispozici je prádelna a turistické informace. La Carretería se nachází 30 minut jízdy od centra města Teruel a nabízí širokou škálu tradičních barů a restaurací s nabídkou místní kuchyně. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Přírodní rezervace Alto Tajo je vzdálená 60 km.

Sierra Palomera
Sierra Palomera

9,6 / 10 (23 hodnocení)

Sierra Palomera se nachází v Camañas a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, krb, posezení, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na město nebo do zahrady. Hosté mohou využívat vířivku. Sierra Palomera má gril. Na letiště Zaragoza je to 147 km.